Bliv en af mine free fairies og gå målrettet efter at få en online business, som kører, mens du ligger på sofaen.


   DRØMMER DU OM AT STÅ UD AF SENGEN OG KUN BEHØVE AT ARBEJDE, NÅR DU HAR LYST?

VIL DU LEVE I FULD

FRIHED?

Hver dag.


The Free Fairy Program er ligesom at sætte den vildeste rengørings-maniac til at rydde op i din business og sætte ALT i system.

Når programmet er færdigt, har du fuldt overblik over de 3 vigtigste områder af din business: dit Signaturprogram, din Opvarmning & dit Publikum.

Vi har sorteret ud med hård hånd, så din business har en klar strategi og du har fuldstændig overblik over dine opgaver.

Og så er alt selvfølgelig maksimalt tidsoptimeret, som er mit speciale ;)

Med The Free Fairy Program
sætter vi hele dit liv op til frihed.
Både din business og dit privatliv.

Hvorfor bruge lang tid på at tjene penge, når vi kan skære arbejdstimerne ned?
På The Free Fairy Program sætter vi din business ind i mit skarpe stuktur-system.
Vi skærer trin for trin ned på dine arbejdstimer, samtidig med vi fokuserer på, at du stiger i indtægt.

Mine absolutte superpowers er bad-ass overblik, struktur og maximal tidsoptimering.

Min store kærlighed er kvindelige soloselvstændige og at gøre jeres online businesser så nemme, overskuelige og TIDSOPTIMEREDE som muligt, så I får den store FRIHED, som er mulig, når man kører sin egen online business.

Det er en gammel overbevisning, at dit antal af arbejdstimer afgør din indtægt.
Når du lærer mit system, vil du se, hvordan du trin-for-trin nemt kan skære ned på dine arbejdstimer, uden det går ud over din indtægt.

Forløbet er for dig, som elsker at bestemme over din egen tid.
Når du selv kan bestemme over din tid, kan du skabe dit eget liv, som du elsker at leve.


✨ Det populære Free Fairy Program er blevet opdateret til en ny, smuk og glimtende opgraderet 2021-version ✨

Pris: DKK 18.800 + moms

LET´S ROLL! 1 RATE Á DKK 18.800 + MOMS

Min business skal også være en free fairy business

The Free Fairy Program er et 5 måneders business program for kvinder, der ønsker sig den ultimative FRIHED med deres online business.
Modul 1

Vi begynder med at frigive massivt tid i dit liv. Det gør vi, ved at få det vildeste overblik over ALT du foretager dig online: din mobil, din computer, dine sociale medier, alt du laver online og alle dokumenter i din computer.

Du får adgang til mit unikke system, der trin for trin fjerner alt unødvendigt, og vi får sammen lavet et overblik over de eneste ting, du skal gøre hver dag og hver uge, for at alt kører og alle får svar til tiden.

Resten af tiden kan du leve 100% offline velvidende, at der er styr på ALT. Det eneste problem er, hvad du dog skal bruge alt din nye fritid til ;)

Dit Online Liv

Forestil dig at kunne slukke din computer og mobil og vide, at der er styr på e-v-e-r-y-t-h-i-n-g. Det er sådan du har det, når modul 1 er færdigt.

Modul 2

Hvis du gerne vil tjene penge, skal du turde lave dit Signaturprogram; et program der STRÅLER dit budskab og som har en værdi af minimum 5.000 kroner - og meget gerne mere. Der skal nogle penge i kassen, hvis du skal have råd til at komme ud og hjælpe en masse menneseker med dit unikke bidrag.


Du skal turde lave et Signaturprogram (det behøver ikke tage lang tid, du skal bare kende den rigtige metode.)

Du skal have øget din brandværdi, dvs. din hjemmeside, dit nyhedsbrev og dine sociale medier skal se ens ud - og de skal stråle af dig og dit budskab.

Og vi skal sørge for, at andre lynhurtigt kan genkende dig og forstår dit klare budskab.

Dit Signaturprogram

KAA-CHIING! Vi skal have tjent dig nogle penge allerede i begyndelsen af programmet! Din smukke business kan kun vokse og hjælpe en masse mennesker med dit unikke bidrag, hvis du beslutter dig for, at du tør tjene penge. 

Modul 3

Når du kender dit Signaturprogram, skal du sørge for automatisk at opvarme alle dine følgere til at blive interesserede i programmet. Når du fremover laver posts på socicale medier, nyhedsbreve, youtube eller andre medier du bruger, skal du altid sørge for, at alt dit indhold leder naturligt op til dit Signaturprogram.


Din Opvarmning

Måske har du allerede opdaget, hvor utrolig meget af din arbejdstid det tager at lave posts på sociale medier, skrive nyhedsbreve eller lave youtube-videoer, som skal varme dine følgere op til at købe (Well, ikke med mit system...)

Vi får et stort overblik over hvilke temaer på dine medier, der kan lede dine følgere hen til dit Signaturprogram.

Jeg viser dig, hvordan du med min formel gør det nemt at forvandle det samme indhold til en masse forskelligt indhold til alle dine medier. Du bliver en content-ninja!

Jeg viser dig, hvordan du kan opsætte alt dit indhold til at køre automatisk i et loop, så du selv kan slå stængerne op og køre automatisk business, hvis det er det, du ønsker i en periode.

Modul 4

Nu er det tid til at gro dit Publikum med faste skridt fremad hver eneste måned.

Hvis du vil skabe en stor business, må du investere i at gro dit publikum. Jo flere du når ud til, des flere hører om dit fantastiske Signaturprogram.

Vi sørger for, at alt dit indhold åbner dørene til at få dig ud foran en masse nye potentielle kunder. Vi gror dit publikum!

Dit Publikum

Det er selvfølgelig kvaliteten af din crowd, som betyder mest. Det er bedre at have 100 følgere som elsker det, du laver - end at have 1.000 som halv-sløvt godt kan lide det, du laver. Men det er selvfølgelig aller-bedst at have en kæmpe crowd, som samtidig mega-elsker din business, ikk ;)
 

Modul 5

Vi afslutter The Free Fairy Program med at gennemgå hele dit praktiske liv og sætter alt ind i mit ultimative tidsbesparende system. Du vil falde bagover, når du ser, hvor smart det her er!

Jeg giver dig mit kolosale overblik over ALT du bruger din tid på indenfor hverdagspraktik. Ligesom med din business, ender du med det fulde overblik. Herfra kan vi vælge, præcis hvor meget tid du skal bruge på at lave husholdning (hint: det skal ikke være særlig meget, vel?)

Vi skal have frigivet alle dine dyrebare timer, så du får mange flere timer til bare at være DIG, slappe af, lade op og finde på de mest magiske ideer til din smukke business. 

Dit Privatliv

Du fortjener fuld FRIHED i dit liv. Som business-mama til min egen solo-business ved jeg, at der altid liiige er noget praktisk husholdning, som spænder ben for, at man får ordnet de vigtigste opgaver i sin business. Jeg er derfor helt overbevist om, at du kun får fuld frihed i dit liv, hvis vi både kigger på din business og dit privatliv. 

De fleste husker at spare op til pension. Jeg sparer op i
Jo ældre jeg bliver, des flere timer har jeg fri hver dag. 

tid.

Maj Ølting


Jeg tager som det mest naturlige tidsoptimering og struktur ind i alt, jeg laver. Mine vilde superpowers er at lave overblik, struktur og maximal tidsoptimering. Det kombinerer jeg med mine over 10 års erfaring indenfor online markedsføring, så jeg kan lave systemer, som hjælper kvindelige solo-selvstændige med at opbygge online businesser, der kører så nemt og tidsoptimeret som muligt.

De sidste 2½ år har jeg boet med min mand og 2 små børn i Boston. Jeg har gået fuldtid hjemme med vores børn, kun arbejdet 1-2 timer om dagen og har samtidig 30x doblet min indtægt. Jeg er derfor fuldstændig overbevist om, at vi med online businesser både kan leve godt pengemæssigt og tidsmæssigt.

Det er aldrig et quick fix at bygge business. Det tager tid at opbygge en business, som bagefter kører af sig selv. Er du indstillet på at smøge ærmerne op, kan jeg til gengæld hjælpe dig med at lave en online business, hvor du skruer MAX ned for dine arbejdstimer.
Jeg glæder mig til at vise dig hvordan.

Maj Ølting


Business Mentor & ejer af www.majolting.dk
Kontakt: freefairy@majolting.dk


Vil du elske at leve i fuld frihed hver dag? 


Lær at opbygge din business, så du har råd til at stå op hver eneste morgen og lave præcis det, du har lyst til.


The Free Fairy Program

DKK 18.800 + moms

✓ Modul 1 - Dit Online Liv
✓ Modul 2 - Dit Signaturprogram
✓ Modul 3 - Din Opvarmning 
✓ Modul 4 - Dit Publikum
✓ Modul 5 - Dit Privatliv

Du modtager alt online materialet ved tilmelding.
Materialet kan downloades.


Din Investering

Yes girl! Jeg skal med på The Free Fairy Program

OPSÆT DIT LIV TIL MAKSIMAL FRIHED. FRIE DAGE. ALLE DAGE.


Tilmeldingen til The Free Fairy Program åbner 2021

Pris: DKK 18.800 + moms

LET´S ROLL! 1 RATE Á DKK 18.800 + MOMS

|

Maj Ølting

|

|

|

© Maj Ølting 2021          LITTLE JOLLY UNICORN          CVR 39470535          FREEFAIRY@MAJOLTING.DK                                                             WEBSITE LAST UPDATED 22.11.20

|

HANDELSBETINGELSER