Sammen har vi 2 små nuttede dansk-tysk-engelsk-snik-snakkende børn på 4 og 7 år.

Vores lille familie har boet flere år i Boston og sidste år flyttede vi videre til sunny (og forhåbentlig jordskælvsfri) California.

Jeg hedder Maj

hey girl!

35 årig business-mama, gift med
min tyske adrenalin-junkie.

Jeg var 22 år da jeg vidste, at jeg skulle være selvstændig og have en online business (no plan-B-kind-of-a-thing) og siden da har jeg studeret, testet og øvet mig hver eneste dag. Jeg kan slet ikke holde fingrene fra online markedsføring.

Hvis du var en flue på min væg, ville du vide, at hver gang jeg laver husholdning, har jeg en podcast med online markedsføring i ørerne og hver gang nogen har lyst til at lytte, kan jeg slet ikke stoppe med at snakke om emnet. Jeg er kæmpe forelsket i at være entrepreneur og køre online business.

Da vores lille familie for 4 år siden flyttede til USA (først Boston - nu sunny California) med 2 små børn, jeg gik hjemme fuldtid med dem begge. Det var her jeg knækkede koden til selv at skrue ned til 1-2 arbejdstimer i døgnet, samtidig med jeg 30x doblede min indtægt. 

med meget fåJeg tror derfor ikke på, at der behøver være en sammenhæng mellem hvad man tjener og hvor meget man arbejder.

Jeg har arbejdet med online markedsføring i mere end 10 år.

Det er det, jeg så gerne vil lære dig, hvordan du kopierer til din egen ONLINE business.

Business-mamaHjemmegåendearbejdstimer.


Hvis du har fulgt mig i længere tid, så har du nok allerede set, at jeg ticker med øjne og fingre i mine videoer nogle gange (ligesom på billedet her.) 

Jeg har nemligt et strø af motorisk tourette syndrom.

Ja, det er det, hvor man siger sjove ting højt, hvis man har den vokale del af syndromet. Men d
u behøver ikke vente på, jeg siger noget sjovt, det har jeg aldrig gjort. Jeg har kun motorik-delen. 

De fleste ville lade være at lave videoer, hvis de kom til at sidde og lave sjove tics. Det gør jeg ikke. Husk at du altid hellere skal skrue OP for dig selv, end ned! 

Ticsne er en del af mig, og jeg har absolut ingen intention om at drive business, hvor jeg skal bruge energi på at gemme dem væk. 
 

Husk at det skal være super nemt at lave indhold i din business. Så omfavn bare hele din personlighed, kom på banen med HELE dig and

Har du set mig "ticke" i mine videoer? Jep, jeg har tourettes-syndrom.

your brand, girl! 

make it 

Det stoppede brat med en krop, der havde udviklet et ekstra elektronisk felt i hjertet og et meget akut visit forbi på Riget til en hjerteoperation i fuld vågen tilstand.

Det blev mit wake-up-call til at sætte farten ned og bruge mine store struktur- og tidsoptimeringsevner til at lave resultater, som gav mig mere tid og gav mig det frie liv, som jeg altid havde drømt om.

Nu hvor jeg har fundet koden, er det min kæmpe passion, at hjælpe dig med det samme og give dig mulighed for aller-mest frihed i dit liv. Hos mig bygger vi nemlig automatiske online businesser, som kan køre, mens du ligger mere på sofaen og slapper eller er ude og nå alle dine drømme.

Som 24 årig gik jeg ned med stress, fordi jeg havde en kæmpe tidsoptimerings-værktøjskasse, som jeg misbrugte, så jeg fik nået alt for mange mål uden at slappe af. 

Det er aldrig et quick fix at bygge business. Det tager tid at opbygge en business, som du bagefter kan nyde godt af, som kører af sig selv.

Er du indstillet på at smøge ærmerne op, kan jeg til gengæld hjælpe dig med at lave en online business, hvor du skruer helt ned for dine arbejdstimer, samtidig med du ikke går ned på indtægt. Jeg glæder mig til at vise dig hvordan.

Rigtig hjertelig velkommen!
Det er så dejligt, at du er her.

Kærlig hilsen
Maj


California living

Det her laver jeg, når mit hjerte skal hoppe og danse...

01

Yoga

02

regnbue-farvet walk in closet

04

Juice-lover

03

Jeg har drømt om at bo i Californien i årevis og endelig sker det. Hver gang jeg tænker på det, springer mit hjerte en ekstra gang!

Som 24 årig rejste jeg alene til Indien uden returbillet for at uddanne mig til yogalærer. Min all-time-favorite-yoga er Bikram yoga, selvom ham der Mr. Bikram vist er en bandit. Lige nu bliver det desværre kun til lidt børneyoga på legegulvet.

Jeg blev vild med grøntsagsjuice, da jeg i midt 20´ erne startede min første virksomhed Juicing for Småbørnsmødre. Kan snildt drikke et glas rødkålsjuice uden at fortrække en mine. Lige nu tæller husholdningen 5 juicemaskiner.

New Yorks vintage butikker er allerede forlængst blevet tømt. Kan slet ikke stå for unikke, farvestrålende kjoler. 

ROLLER SKATES

Strikke

Den seneste skill jeg har tillært mig, er at strikke. Mine hjerneceller smelter i afslapning det øjeblik pindene begynder at slå masker op.

Det nyeste jeg nu har kastet mig over er roller skates. Jeg falder på røven igen og igen, men sådan er det jo også med business. Op igen og fortsæt.

06

05

Kl. 6 hver morgen binder jeg løbeskoene.
80% fordi jeg elsker det, 20% for at slippe for at servisere unger ;)

Paradise Hotel og sladderblade.

Risengrød.

Jeg løser en Rubiks cube på under 5 minutter.

Forever NYC. 

Rosa & fersken - Look at my site, girl!

Mornings

Guilty pleasure

comfort food

secret talent

city

Colour

Life is a game. Den som oplever mest, har vundet. Let´ s go!

life goal

7   hurtige...

Jeg er hende, som e-e-elsker at bygge automatiske online businesser.

Jeg hedder

Maj Ølting

hey girl!

Instagram

NYHEDSBREV

Fb-gruppe

Fb-SIDE

YOUTUBE

@business_mentor_maj_olting

|

Maj Ølting

|

|

|

© Maj Ølting 2021          LITTLE JOLLY UNICORN APS          CVR 39470535          FREEFAIRY@MAJOLTING.DK                                                             WEBSITE LAST UPDATED 20.08.21

|

HANDELSBETINGELSER